Rensing av kroppen

Beyonce Knowles er en av mange som har brukt denne kuren for å rense kroppen for avfallsstoffer. Hun gikk ned 9 kilo før forberedelsene til en film.

rensing av kroppen, rensing, kropp, slanking, slankekur

Rensing av kroppen kan gi mange helsefordeler, inkludert økt energi, fettforbrenning, reduksjon av kroniske plager og et yngre utseende.

Kuren heter Master Cleanse og har blitt brukt for å kurere kroniske lidelser og å gå ned i vekt i over femti år.

En av de som har hatt suksess med emtoden er Beyonce. På Oprah fortalte hun at hun hadde gått ned 9 kilo etter 14 dager på denne kuren. Hundretusener av andre har også prøvd kuren med godt resultat.

Vil du ned i vekt, få mer energi, se yngre ut, redusere kroniske plager? Det ser ut til at denne kuren gjør mer enn rensing av kroppen.

Se også denne engelske guiden til å rense kroppen.

Mer enn en slankekur

Rensing av kroppen har vært en populær trend lenge. Avfalsstoffer samler seg i kroppen, og det er ikke bra.

Mer en kur for å rense kroppen kan man bli kvitt disse avfallsstoffene. Med Master Cleanse kuren kan man oppnå mer enn bare å bli kvitt avfallsstoffer.

Ifølge hjemmesiden til Master Cleanse kuren kan man oppnå følgende på 10 dager: Vektreduksjon; yngre og friskere utseende; forbedring av kroniske plager; økt energi; og i tillegg selvfølgelig rensing av kroppen. Det er altså mer enn en slankekur og en kur for å rense kroppen.

Det tar bare 10 dager å gjennomføre kuren, og man kan holde på lengre hvis ønskelig.

Det som gjør kuren effektiv er at ved å rense kroppen på en bestemt måte så vil kroppen gjenopprette kroppens naturlige tilstand.

I vesten er det alvorlige problemer som følge av dårlig livsstil, og problemene blir ikke tatt på alvor. Helse er ikke en prioritet blant mange.

Guide til å rense kroppen og gå ned i vekt

Besøk Master Cleanse hjemmesiden for å lære alt om hvordan du kan rense kroppen ved å bruke denne kuren. Du vil kunne oppleve å gå ned i vekt og få økt energi, samt mange andre fordeler.

Guiden koster 27 dollar og kan kjøpes direkte på hjemmesiden. Hvis du ønsker det får du pengene tilbake (innen åtte uker), så man risikerer ingenting.

Les mer om Master Cleanse guiden